Samen Beter Zevenhoven!

Donderdag 28 september is het raadsvoorstel 'financiële bijdrage coöperatie Zevenhoven' besproken in de gemeenteraad. Wat SBN betreft een prachtig initiatief om de winkel- en centrumfunctie van het dorp te behouden. Door middel van deze financiële ondersteuning stelt gemeente Nieuwkoop de coöperatie in staat om de huidige supermarkt overeind te houden en daarmee de sociale cohesie te versterken. Door de inwoners van Zevenhoven, onder leiding van de dorpsraad, wordt actief samengewerkt om de gestelde doelen te behalen.

Met het oprichten van deze coöperatie zien wij ook ons speerpunt Samen voor Sterke Dorpen tot bloei komen. Vitale dorpen waarin inwoners verbindingen aan kunnen gaan, een sociaal leven kunnen opbouwen en onderhouden. Dit alles met het oog op saamhorigheid en kunnen meedoen, een dorp creëren waar wat te doen is en te beleven valt, waar inwoners ervoor elkaar zijn.

Tijdens de raadsvergadering heeft SBN aangegeven het raadsvoorstel 'financiële bijdrage coöperatie Zevenhoven' dan ook graag steunen. Daarbij willen we nogmaals een groot compliment maken aan zowel de dorpsraad als de inwoners, waar een klein dorp al niet groot in kan zijn. Wat ons betreft een stralend voorbeeld van Samen Beter Zevenhoven!

Vorige
Vorige

SBN-wissel: Laura Kroes - Wilfred Geerlof

Volgende
Volgende

Een mooi Dorpshart voor Ter Aar!