Een mooi Dorpshart voor Ter Aar!

Donderdag 22 juni heeft de raad een besluit genomen over het Masterplan Dorpshart Ter Aar.

Een plan wat veel beweging heeft gebracht in de samenleving. Ons raadslid Marielle de Romijn uit Ter Aar heeft tijdens verkiezingstijd duidelijk gemaakt zich hard in te gaan zetten in haar eigen dorp voor een mooi centrum met als onderdeel een herontwikkeling op de Vlinderlocatie.

Een plan waarin Ter Aar eindelijk de aandacht krijgt die het verdiend!

Het is een mooi plan geworden wat straks een gezellig dorpshart is om te verblijven en te genieten op het terras, prettig boodschappen doen en voorziet in een grote behoefte aan woningen voor onze jongeren, starters en senioren.

Samen Beter heeft zich hard gemaakt voor de zorgen uit de samenleving. Parkeren en het volume van de gebouwen ingetekend aan de Essenlaan gaven grote onrust en zorgen bij omwonenden en ondernemers. Samen Beter vond dat dit echt aangepast moest worden in het plan. Meer ruimte voor parkeren en minder gebouw volume. Middels een Amendement (wat een wijziging in het voorstel is) hebben we met een meerderheid in de raad vastgesteld dat het plan verbeterd moest worden op de eerder genoemde zorgpunten.

Samen Beter is blij met het resultaat!

Vorige
Vorige

Samen Beter Zevenhoven!

Volgende
Volgende

Samen Beter Nieuwkoop vergadert maandag 5 juni in Ter Aar over Dorpshart Ter Aar