SBN-wissel: Laura Kroes - Wilfred Geerlof

Op 29 februari 2024 heeft Laura Kroes van Samen Beter Nieuwkoop afscheid genomen van de gemeenteraad. Ze legt haar raadswerkzaamheden neer omdat ze haar nieuwe baan in de makelaardij combineert met de studie tot kandidaat-makelaar. Laura heeft SBN vol verve vertegenwoordigd bij onderwerpen die Ter Aar of Langeraar, onderwijs(huisvesting), duurzaamheid, jongeren en woningbouw aangaan. Zij blijft politiek actief en lid van de fractie van Samen Beter Nieuwkoop (als fractie assistent). 

SBN bedankt Laura voor haar inzet de afgelopen 2 jaar, en ziet uit naar de verdere samenwerking met haar in haar nieuwe rol als fractie assistent.

Fractie assistent Wilfred Geerlof uit Noorden, neemt het stokje over van Laura Kroes. Hij was eerder, van 2020-2022, raadslid voor SBN, en is op 29 februari tot raadslid benoemd. Al bijna 5 jaar is Wilfred voorzitter van voetbalvereniging NSV’46. Hij steekt veel energie in de samenwerking tussen de verenigingen in Noorden en het onderwijs, en is groot voorstander van een toekomstige onderwijslocatie nabij de sportverenigingen. Daarmee ontstaat er dan een woningbouwlocatie daar waar nu de school gehuisvest is.

Samen Beter Nieuwkoop verwelkomt Wilfred graag weer als raadslid en ziet uit naar de nieuwe samenwerking.

Vorige
Vorige

Nieuwkoopse plassen voor alle inwoners van Nieuwkoop

Volgende
Volgende

Samen Beter Zevenhoven!