Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

Samen Beter Nieuwkoop Lijst 1 lanceert verkiezingsprogramma

Samen Beter Nieuwkoop Lijst 1 lanceert verkiezingsprogramma Samen Beter Nieuwkoop (SBN) lanceert haar verkiezingsprogramma ‘Samen groeien we verder’. ‘Samen groeien we verder’ verwoordt de werkwijze van SBN, we bouwen verder op wat er allemaal bereikt is.

Samen groeien we verder

Veel bereikt
De afgelopen 12 jaren droeg SBN bestuursverantwoordelijkheid in de persoon van wethouder Guus Elkhuizen. Er is véél gerealiseerd in de gemeente en daar zijn we trots op. Veel nieuwe koop-, maar ook (sociale) huurwoningen, voorbereidingen voor de bouw van veel meer woningen, nieuwe scholen (Ashram en IKC’s Ter Aar en Zevenhoven), een moderne sporthal en horecavoorziening bij het IKC in Ter Aar. Recreatievoorzieningen als Papeneiland, strand Zomer, plannen Paradijsweg en natuurplannen voor de Noordse Buurt. Ruimte en ondersteuning voor (sport)verenigingen, muziek en kunst & cultuur. Bovendien ruimte om te ondernemen en corona-ondersteunende maatregelen boven op de steunpakketten van de overheid.

Inwoners op nummer 1.
Samen Beter Nieuwkoop is dé lokale partij van, voor én dichtbij inwoners, verenigingen en bedrijven. De inwoners staan bij ons op nummer 1! Dat is in alles wat SBN doet het motto. We ondersteunen en stimuleren samenwerking door organisaties en inwoners te verbinden, en met inspraak en medezeggenschap. Beslissingen nemen we door inbreng en belangen van alle partijen af te wegen. Maar voor SBN blijft het niet bij praten: er is immers wél tempo nodig om knelpunten op te lossen en zaken te realiseren voor onze inwoners, ondernemers en verenigingen.

Ambities en speerpunten

Drie hoofdthema’s vormen de kern van ons verkiezingsprogramma.

  1. Samen Groen Wonen en Werken. Het accent ligt op woningbouw voor jong en oud, met zorg en met speelmogelijkheden voor kinderen in de buurt. Met oog en aandacht voor de leefomgeving en duurzaamheid, met als doel waardering van inwoners voor het groen, de rust, de ruimte en onze gemeente.
  2. Samen voor Sterke Dorpen. Waar wat te doen is, te beleven valt, waar inwoners er voor elkaar zijn en er ruimte is voor kunst, cultuur en ondernemers.
  3. Samen Gezond Leven. Met blijvende aandacht voor gezondheid, goede zorg- en onderwijsvoorzieningen en behoud van sportvoorzieningen.

 

Het verkiezingsprogramma vind je hier: https://www.samenbeternieuwkoop.nl/Verkiezingen/

Kandidatenlijst Samen Beter Nieuwkoop
Begin februari bracht Samen Beter Nieuwkoop haar kandidatenlijst naar buiten. Met dit persbericht, lanceert SBN haar verkiezingsprogramma ‘Samen groeien we verder”. 


Noot voor de redactie
:
Voor meer informatie: Lizet Keijzers (fractievoorzitter en lijsttrekker, 0649879741).
info@samenbeternieuwkoop.nl

10 februari 2022

SBN