Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

Paradijselijke visie voor de Paradijsweg.

Paradijselijke visie voor de Paradijsweg. Tuinders en ander eigenaren in het gebied Paradijsweg Natte Kant werken keihard aan een plan met woningen, wandelroutes, natuur & (water)recreatie aan de Langeraarse Plassen.

Jaren geleden al wilden veel tuinders en andere eigenaren in het gebied aan de westkant van de Paradijsweg stoppen met hun bedrijf en hun bedrijfswoning omzetten in een gewone woning. Toen was dit vaak financieel nog niet mogelijk.
De provincie heeft subsidie gegeven om in dit gebied samen aan de slag te gaan. Afgelopen maanden is het ruim 60 betrokkenen in het gebied gelukt om tot een mooie visie voor de toekomst van dit gebied te komen. De “ruimte-voor-ruimte” regeling wordt ingezet. Daarbij wordt voor metrages gesloopt glas metrages woning teruggekregen. Het merendeel van het glas verdwijnt, en er komen woningen, wandelroutes, natuur en (water)recreatie voor in de plaats. Zo worden de Langeraarse Plassen beter bereikbaar voor meer inwoners. Een lang gekoesterde wens van inwoners en de dorpsraad.

SBN