Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

Collegeprogramma “Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan” vastgesteld.

Collegeprogramma “Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan” vastgesteld. Op 12 Juli is het collegeprogramma van de coalitie Samen Beter Nieuwkoop, CDA en Natuurlijk Nieuwkoop vastgesteld. Het collegeprogramma geeft inzicht in de plannen van de nieuwe coalitie.

Collegeprogramma “Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan” vastgesteld.

12 Juli is het collegeprogramma van de coalitie Samen Beter Nieuwkoop, CDA en Natuurlijk Nieuwkoop vastgesteld. SBN wethouder Guus Elkhuizen presenteerde het collegeprogramma aan de gemeenteraad:

”We gaan verder met de vernieuwende manier van besturen, in verbinding met de totale gemeenschap. Onze inwoners zijn onze aandeelhouders en als aandeelhouder verdien je ook medezeggenschap”. Hij bedankte ook de “niet-coalitiepartijen” D66, SGP-CU en VVD voor hun input in het collegeprogramma. Samen Beter is trots op dit vastgestelde collegeprogramma.

Lizet Keyzers beschouwde namens Samen Beter Nieuwkoop de maatschappelijke opbrengsten, de verbindingen en de integrale aanpak gericht op onze inwoners. Zoals verenigingen & sport, wonen & zorg en woningbouw gezien de woningbehoefte, óók in de kleinere kernen.  In het bijzonder stond Samen Beter stil bij onze winkels en detailhandel: de twee centra in Nieuwkoop en de toekomst van het centrum van Ter Aar en de relatie met de ontwikkelingen bij de Intratuin in Ter Aar. Samen Beter wil dat er ook in het centrum van Ter Aar wordt geïnvesteerd, zoals in de Vlinderlocatie en het Lindenplein en in in de bereikbaarheid en verkeersveiligheid,

.  

SBN