Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

27-09-2018 Mooi ontwerpplan voor IKC/Sporthal Ter Aar

27-09-2018 Mooi ontwerpplan voor IKC/Sporthal Ter Aar Na heel wat jaren zoeken naar het juiste plan voor Ter Aar Vernieuwd Verbonden, is er nu het Voorlopig ontwerp van het IKC en de sporthal.

Samen Beter ziet dat er met aandacht is gewerkt aan het plan. Daarbij is het van belang dat het een vriendelijk gebouw wordt voor de gebruikers en bezoekers, en dat het gebouw passend is in zijn omgeving.

Er is een uitdaging aan gegaan om op deze relatief kleine oppervlakte het meest haalbare eruit te halen. Om het gebouw passend te maken in zijn omgeving wordt de sporthal verdiept gebouwd. Bij de sporthal komt er ruimte voor een gezellige kantine die door alle gebruikers en bezoekers te gebruiken is: een nieuwe sociale ontmoetingsplek in Ter Aar!

Samen Beter heeft aandacht gevraagd voor een goede buitenruimte, waarbij er ook groene- en speelruimte voor de kinderen en bewoners uit de buurt zal blijven. Verder heeft Samen Beter sterk benadrukt dat het belangrijk is om ook in de plannen voor de buitenruimte van het IKC en de sporthal en de wijdere omgeving daarvan, de input van omwonenden te blijven op te halen. De wethouder heeft ons toegezegd dat zij dat zal doen.

ikc-en-sporthal-TAR-1024x697

SBN