Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

24-9-2020 Méér mensen aan het werk!

24-9-2020 Méér mensen aan het werk! Op donderdag 24 september heeft de gemeenteraad ingestemd met “Nieuwkoop Werkt 2.0.”, de opvolger van het actieplan uit 2015. Hetactieplan zet er op in dat er méér mensen aan werk geholpen worden.

Op donderdag 24 september heeft de gemeenteraad ingestemd met “Nieuwkoop Werkt 2.0.”, de opvolger van het actieplan uit 2015. Hetactieplan zet er op in dat er méér mensen aan werk geholpen worden.

Nieuwkoop Werkt 2.0 evalueert  het eerdere actieplan gaat in op de landelijke en lokale ontwikkelingen. Door de coronacrisis is de economie in zeer korte tijd drastisch veranderd. Daar speelt het actieplan op in.

Er wordt daarom actief ingestoken op beperking instroom in de WW en ook de aanvragers van de TOZO regeling worden actief benaderd. Ook komt er een accounthouder voor Nieuwkoop. Werkervaringsplekken, extra aandacht voor mensen met een uitkering én een grote afstand tot de arbeidsmarkt en een betere verbinding tussen zorg, ondersteuning en werk, zijn belangrijke speerpunten. Het werkbedrijf Rijnvicus speelt een belangrijke rol in de uitvoering.
Ons raadslid Wilfred Geerlof kon namens Samen Beter Nieuwkoop alle acties in Nieuwkoop werkt 2.0 van harte ondersteunen: #SAMEN STERK !

SBN