Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

23-4-2020 Steunfonds helpt maatschappelijke organisaties; nu nog de ondernemers.......

23-4-2020 Steunfonds helpt maatschappelijke organisaties; nu nog de ondernemers....... Op 23 april heeft de gemeenteraad unaniem besloten over de inzet van het gemeentelijke steunfonds. Het steunfonds is bedoeld voor non-profit organisaties. Als zij door de corona maatregelen niet meer in staat zijn hun activiteiten te organiseren, en financieel ‘failliet’ dreigen te gaan, is het steunfonds daarvoor een vangnet.

23-4-2020 Steunfonds helpt maatschappelijke organisaties

Op 23 april heeft de gemeenteraad unaniem besloten over de inzet van het gemeentelijke steunfonds. Het steunfonds is bedoeld voor non-profit organisaties. Als zij door de corona maatregelen niet meer in staat zijn hun activiteiten te organiseren, en financieel ‘failliet’ dreigen te gaan, is het steunfonds daarvoor een vangnet.

Al op 17 maart stelden onze raadsleden Lizet Keijzers en Wilfred Geerlof vragen over hoe de gemeente haar (horeca)-ondernemers en verenigingen en organisaties kan steunen in deze ook financieel zo lastige tijden:https://www.nieuwkoop.nl/gemeenteraad/antwoorden-op-vragen-van-de-raad_41669/item/sv-2020-11-tijdelijke-verlichting-lokale-financiele-druk-sbn-a_322250.html

In de gemeenteraad heeft Samen Beter Nieuwkoop betoogd ook (financiële) aandacht te hebben voor de kleinere ondernemers zoals de lokale horeca, ondernemers die leven van evenementen en seizoensbedrijven. Juist zíj dragen bij aan de leefbaarheid van onze dorpen en gemeenschap, maar vallen nogal eens buiten de boot van de rijksregelingen, en ook buiten de boot van dit mooie steunfonds.
Toegezegd is dat de gemeente goed in gesprek blijft met de ondernemers en de vinger aan de pols houdt. Samen Beter blijft hier boven op zitten.

SBN