Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

23-4-2020 Duurzaamheidsvouchers ook voor de huurders

23-4-2020 Duurzaamheidsvouchers ook voor de huurders Op 23 maart '20 is er in de besluitvormende raad ingestemd met duurzaamheidsvouchers voor woningeigenaren. Samen Beter Nieuwkoop gaf in een betoog aan dat dit voor de wooneigenaren een cadeautje was maar zag dit tegelijkertijd als een kans voor de huurwoningen.

23-4-2020 Duurzaamheidvouchers misschien niet alleen voor koopwoningen

Op 23 maart '20 is er in de besluitvormende raad ingestemd met duurzaamheidsvouchers voor woningeigenaren. Samen Beter Nieuwkoop gaf in een betoog aan dat dit voor de wooneigenaren een cadeautje was maar zag dit tegelijkertijd als een kans voor de huurwoningen. 

Om hier direct op door te pakken is er aan het college gevraagd (door middel van een motie) om te onderzoeken of dit ook voor de huurders mogelijk gemaakt kon worden. Het is nu aan het college om met een goed voorstel te komen. 

SBN