Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

2021-04-15 Samen Beter Nieuwkoop trekt samen op met Youngboyz

2021-04-15 Samen Beter Nieuwkoop trekt samen op met Youngboyz Jongeren bewust maken van de politiek, dat is één van de doelen van de lokale partij Samen Beter Nieuwkoop.  Betrokken raken bij onderwerpen als bouwen voor starters en jongeren, het jeugdsportfonds en het jongeren & jeugdbeleid. Samen Beter Nieuwkoop zoekt verbinding met de jongeren in onze regio. Recent startte de 16 jaar jonge Nieuwveense Dyanne Metzelaar als lid van de fractie. Zij is nu fractie assistente en zet zich in voor nog meer aandacht voor jongeren en voor levendige dorpen.

Wilfred Geerlof & Lizet Keijzers, raadsleden bij Samen Beter Nieuwkoop, lichten toe: ‘Jongeren vormen de toekomst van onze maatschappij, wij willen ons richten op deze doelgroep. Door verbinding te zoeken met jonge ondernemers proberen we de politiek onder de aandacht te brengen bij de jeugd in de regio. Het kledingmerk Youngboyz is hier een mooi voorbeeld van. Twee ondernemende jongens met een mooie toekomstvisie. Naast het hebben van een eigen kledinglijn staat samenwerken hoog op het lijstje van Youngboyz, ze verdiepen zich daarnaast ook actief in kleding & duurzaamheid.

In onze regio werkt Youngboyz aan een groot netwerk en dit past precies bij onze ambities: SAMEN NÓG BETER.’

 

Dorus & Sebas van Youngboyz reageren: ‘Politiek is vaak niet onder de aandacht van jongeren maar wij staan er wel bij stil dat je bewust moet worden van de politiek omdat dit jouw recht is om je stem te laten gelden in de samenleving. En begin dan met lokale politiek. Dit is belangrijk voor de toekomstige generatie.

Met deze samenwerking met de lokale partij Samen Beter Nieuwkoop, willen wij helpen om de politiek onder de aandacht brengen bij jongeren. We creëren bewustwording bij jongeren en hopen dat zij zich hierdoor in de (lokale) politiek gaan verdiepen.’

SBN