Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

12-07-2018 Buytewech-Noord is een feit!

12-07-2018 Buytewech-Noord is een feit! Startsein voor ontwerp voor nieuwe woonwijk Buytenwech-Noord 12 Juli nam de gemeenteraad een positief besluit over het woningbouwplan voor Buytewech-Noord.

Startsein voor ontwerp voor nieuwe woonwijk Buytenwech-Noord

Er wordt samen met inwoners hard doorgewerkt aan een mooi woningbouwplan. Samen Beter is blij met dit plan. Deze woningbouw komt tegemoet aan de vraag van de inwoners en het geeft meer mogelijkheden voor inwoners een woning te kopen of te huren. Dit project zal  doorstroming op de woningmarkt op gang brengen en ervoor zorgen dat met name starters en jonge gezinnen kansen krijgen. Ook is extra woningbouw goed voor onze verenigingen, winkels en andere voorzieningen.
SBN suggereerde een half jaar terug een rondweg rondom de bestaande en nieuwe woonwijk aan te leggen. Deze suggestie is uitgebreid onderzocht. Uit de participatie is een andere ontsluiting gerold: via een rechtstreekse aansluiting op de N231. Er komt geen aansluiting op de bestaande wijk. Hierdoor ontstaat er géén extra verkeersbelasting in de bestaande wijk. SBN is blij met dit resultaat.

Er wordt nu hard doorgewerkt aan het ontwerp voor de nieuwe woonwijk. Ook hierbij zullen inwoners en belanghebbenden worden gevraagd hun suggesties te geven. SBN zal het proces blijven volgen.

 

 

SBN