Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

18 Maart 2021 Duurzaamheidsprogramma ook leesbaar voor inwoners

18 Maart 2021 Duurzaamheidsprogramma ook leesbaar voor inwoners Donderdag 18 maart is over het duurzaamheidsprogramma besloten. Over het best wel grote document met bijbehorende bijlage is zowel in de MR als de BR lang gediscussieerd wat resulteerde in vruchtbare uitkomsten.

Dit programma is uiteindelijk voor maar ook met de inwoners van de gemeente, dus voor hen moet het vooral een helder plan zijn.

Samen Beter Nieuwkoop heeft daarom verzocht om een publieksversie waar de inwoners kunnen zien en lezen wat er de komende jaren allemaal gepland is. Afgesproken is dat regelmatig in Nieuwkoop Nieuws wordt gepubliceerd over duurzaamheid.

Met de uitvoering van dit programma is een groot bedrag gemoeid, maar wel SMART genoeg gemaakt waardoor de haalbaarheid succesvol kan zijn. SBN heeft ook samen met CDA en Natuurlijk Nieuwkoop verzocht om van het grote bedrag een bijdrage te reserveren voor ondersteuning en uitvoering van duurzaamheidsinitiatieven uit de samenleving. Dit is ook besloten. Samen Beter Nieuwkoop is blij met de uitkomst en ziet uit naar de voortgang van het duurzaamheidsprogramma. 

SBN