Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

15-10-2020 - Woningbouwvisie Ter Aar Noord-Oost oplossing voor verkeersdrukte Kerkweg

15-10-2020 - Woningbouwvisie Ter Aar Noord-Oost oplossing voor verkeersdrukte Kerkweg De Kerkweg in Ter Aar is drukker geworden sinds opening van de VOMAR. Binnenkort opent ook de Action haar deuren.

De Kerkweg in Ter Aar is drukker geworden sinds opening van de VOMAR. Binnenkort opent ook de Action haar deuren. In 2018 al vroeg Samen Beter Nieuwkoop om een verkeersplan, en om uitvoering van passende verkeersmaatregelen op de Kerkweg. Daar wordt, samen met de bewoners, goed naar gekeken. Op korte termijn komen er snelheidsdisplays en 30 km/uur aanduidingen op de weg. Er wordt onderzocht of landbouw- en zwaar verkeer andere routes kan krijgen. De bewoners vinden dat er genoeg “pleisters geplakt” zijn op de Kerkweg. Samen Beter Nieuwkoop wethouder Guus Elkhuizen is in overleg met de provincie om ruimte voor woningbouw in Ter Aar Noord-Oost te krijgen. Zodra die ruimte er is, komt er een visie voor woningbouw in Ter Aar Noord-Oost, met daarin ook de mogelijkheden naar structurele vermindering van de verkeersdruk op de Kerkweg. Samen Beter Nieuwkoop roept de politieke partijen die in Proviciale Staten zijn vertegenwoordigd (CDA, VVD, D66 en SGP-CU), op om hiervoor te blijven lobbyen bij hun provinciale collega’s.

SBN