Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

14/11/2019 - ondernemersfonds voor betere samenwerking

Samen Beter ondersteunt initiatieven en ontwikkelingen die door de samenleving worden opgepakt. Samenwerkingsverbanden van ondernemers juichen we toe.

Samen Beter ondersteunt initiatieven en ontwikkelingen die door de samenleving worden opgepakt. Samenwerkingsverbanden van ondernemers juichen we toe. Zoals ondernemers die werk maken van het bijvoorbeeld meer veilig, toekomstbestendig maken en het verduurzamen van bestaande bedrijventerreinen. De gemeente moet onze ondernemersverenigingen & netwerken (zoals de BIZ Nieuwkoop & Ter Aar en Vereniging Ondernemers Nieuwkoop) blijven ondersteunen en faciliteren. En ook de goede samenwerking met hen voortzetten.

Samen Beter werkt mee aan de inrichting van een ondernemersfonds omdat dit een impuls voor de lokale economie kan zijn en de samenwerking naar een hoger plan tilt. Maar we hebben wel een amendement aan het originele plan toegevoegd met als doen om een tussenevaluatie te plannen in 2021 en we zullen het draagvlak en initiatieven binnen de clusters van dit fonds kritisch blijven volgen.   

SBN