Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

13/11/2019 - Lobby Schiphol

13/11/2019 - Lobby Schiphol Onze wethouder Guus Elkhuizen zet zich al jaren in om - in samenwerking met omliggende gemeenten - de hinder en overlast in onze gemeente van het vliegverkeer te beperken.

Onze wethouder Guus Elkhuizen zet zich al jaren in om - in samenwerking met omliggende gemeenten - de hinder en overlast in onze gemeente van het vliegverkeer te beperken. Samen Beter betwist hiermee niet de economisch belangrijke functie van Schiphol. Maar aan ongebreidelde groei van het vliegverkeer moet nu wel eens een keer een einde komen. De overlast in onze gemeente en regio is te groot geworden en mag zeker niet verder toenemen. Twee jaar geleden lanceerden enkele gemeenten waaronder Nieuwkoop al de campagne “Geef stilte een stem”. Recent spraken de wethouders van de Groene Hart gemeenten met de CEO van Schiphol. Op 13 november voerden de wethouders overleg met minister Nieuwenhuizen die onze regio bezocht. 

SBN