Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

12-09 'Ruimte voor "Extra" Ruimte regeling'

12-09 'Ruimte voor Op weg naar betere ruimte voor ruimte regels! Sbn doet een voorstel voor meer ruimte in de bestaande regeling.

De ruimte voor ruimte regeling maakt bouwen van woningen in ruil voor sloop van kassen of agrarische bedrijfsbebouwing mogelijk. Omdat velen niet tevreden zijn over de regeling heeft SBN aangedrongen op verbeteringen. De concept ruimte voor ruimte extra regeling is besproken in de raad van 12 september en in een extra bijeenkomst op 19 september van vertegenwoordigers van de raadsfracties. Raadslid Lizet Keyzers:  “SBN wil dat er mogelijkheid komt voor bemiddeling tussen vraag en aanbod en dat de mogelijkheid bestaat om bij sloop nog wat glas/schuren te laten staan om als schuur bij de woning te gebruiken.” Er komt dan ook nog een aangepast voorstel.

SBN