Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

10-12-2020 Plan voor Paradijs aan de Plas

10-12-2020 Plan voor Paradijs aan de Plas Het plan voor het Paradijs aan de Plas is weer een stap verder. Op 10 december 2020 stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan vast voor fase 1 van dit mooie plan. Dat ging niet vanzelf. Het plan om verouderd glas om te zetten in wonen, recreatie en natuur, met onder meer wandelmogelijkheden langs de Langeraarse Plas, leverde niet alleen enthousiasme van de initiatiefnemers en de gemeente op.

Ook waren er verschillende kritische zienswijzen van omwonenden over onder meer de verkeersveiligheid. De raad nam daarom een aanvullend besluit om de verkeerssituatie nauwlettend in de gaten te houden. De vraag van ons raadslid Lizet Keyzers of het geleerde in fase 1 over de mogelijke inbreng van omwonenden een betere plek krijgt in de tweede fase, werd volmondig met ja beantwoord door Samen Beter Nieuwkoop wethouder Guus Elkhuizen.

Nu het plan voor fase 1 is vastgesteld, wordt verder gewerkt aan het plan voor fase 2 van het Paradijs aan de Plas. 

SBN