Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

05-11-2020: Gemeente Nieuwkoop: een gastvrije beleving van Hollandse natuur en cultuur

05-11-2020: Gemeente Nieuwkoop: een gastvrije beleving van Hollandse natuur en cultuur Het is verwerkt in de nieuwe visie voor recreatie en toerisme voor de gemeente Nieuwkoop en op 5 november jl. door de raad vastgesteld.


Het is verwerkt in de nieuwe visie voor recreatie en toerisme voor de gemeente Nieuwkoop en op 5 november jl. door de raad vastgesteld.

Een visie met een mooie  en kansrijke ambitie om meer bezoekers naar onze prachtige landschappelijke dorpen te trekken en waarbij deze bezoekers zich welkom voelen.

Draagvlak vanuit de samenwerkingspartners zoals onze ondernemers, zzp-ers en vrijwilligers vindt Samen Beter belangrijk.

Samen de visie uitdragen waarin er aandacht is voor alle dorpen in onze gemeente met mooie toeristische recreatieve plekken en mogelijkheden.

SBN