Neem contact op met SBN Samen Beter Nieuwkoop
SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop SBN - Samen Beter Nieuwkoop

01-02-2018 Eindelijk een visie op het gebruik van recreatiewoningen.

01-02-2018 Eindelijk een visie op het gebruik van recreatiewoningen. Samen Beter wil dat er permanent gewoond kan worden op de bungalow parken in Zevenhoven. Samen met de bewoners nam Samen Beter het initiatief en ligt er nu eindelijk een duidelijke visie.

Het gebruik van de recreatiewoningen op de parken in Zevenhoven als woning, is al járen onderwerp geweest van gesprek en discussie. Er wordt nu gedoogd, een ingewikkeld en lastig te handhaven beleid. De inwoners van de parken hebben er wat Samen Beter betreft recht op, om er permanent te kunnen blijven wonen.
Op 1 december stelde de gemeenteraad de beleidsvisie over het gebruik van de recreatiewoningen op de parken in Zevenhoven vast.

Samen Beter nam hiervoor vorig jaar het initiatief, en is hier erg blij mee.
Ons raadslid Lizet Keijzers zegt hierover in haar betoog: “De mogelijkheid om permanent te kunnen wonen op de parken moet wat Samen Beter betreft gewoon goed geregeld worden. Wij kunnen onze inwoners op de recreatieparken niet in de kou laten staan”.
Er is nog veel uit te werken. Ook zijn er nog in te vullen voorwaarden  waarvoor overeenstemming met de provincie nodig is. Samen Beter vindt dat er veel tijd en energie gestoken moet worden in overleg met en lobby bij de provincie. Maar mocht de provincie uiteindelijk níet meegaan met deze beleidsvisie, dan moeten we tóch doorgaan met de uitwerking en het bestemmingsplan.

SBN